Plantenbakken / Bloembakken

Bent u op dit moment uw tuin zomer klaar aan het maken dan zijn deze steigerhouten plantenbakken wellicht wel iets voor u!  De steigerhouten plantenbakken geven een stoer, robuust doch duurzame uitstaling aan uw tuin. De plantenbakken kunnen we geheel op maat maken zowel in hoogte als in breedte en lengte zodat deze in iedere tuin, balkon of andere gewenste plek  geplaatst kan worden. Heeft u zelf een geheel eigen ontwerp voor een houten plantenbak met bijvoorbeeld een extra bodem of andere wensen vernemen wij dat graag en dan wordt de plantenbak geheel naar uw wens geproduceerd.

De plantenbakken kunnen worden voorzien van een impregneerbehandeling. Hierdoor is het meubel vocht en water afstotend zodat deze gemakkelijk buiten kan blijven staan. Bestel je de plantenbak  in een kleur, dan hoef je het hout niet ook nog eens te impregneren. De verf biedt voldoende bescherming en werkt waterafstotend net als een impregneer behandeling.

Bezorgen doen wij  door heel Nederland & Belgie

Niet goed geld terug garantie en wij rekenen geen retour kosten! 14 dagen niet goed geld terug garantie (inclusief de verzendkosten)

Wij bezorgen het meubel tot aan je voordeur en wij doen dit van maandag t/m vrijdag. Mocht het overdag niet uitkomen dan komen wij savonds tussen 18:00 - 21:00 door heel Nederland en Belgie!

2 weken bedenktijd & gratis retourneren

Snel bezorgd, ook s'avonds!

© 2009 - 2021 JORG`S Houten Meubelen | sitemap | rss