Suar boomstambladen rond

Ben je op zoek naar een mooie tafel, maar krijg je ook zo’n keuzestress van alle beschikbare opties? Dat snappen wij als geen ander. We kunnen ons goed voorstellen dat je met al die mogelijkheden en trends door de bomen het bos niet meer ziet. Toch is de keuze voor een tafel wat ons betreft snel gemaakt, want wat is nu leuker dan onze unieke ronde Suar boomstambladen? Bekijk snel ons assortiment op deze pagina, of kom een kijkje nemen in onze showroom in Almere!

Suar tafelbladen in het rond: uniek én sfeervol

Onze ronde Suar tafelbladen zijn in alle opzichten uniek. Niet alleen heeft elk blad een eigen nerf, kleur en ronde vorm, de meubelen zijn ook nog eens van Indonesische afkomst. Onze leverancier in Java koopt namelijk Suarhout, inclusief certificaten en V-Legal documenten, van de lokale bevolking en overheid. Hierdoor worden ook zij een handje worden geholpen met de koop van jouw nieuwe tafel. Vervolgens worden de bladen vacuüm en oven gedroogd tot een vochtgraad van 14%, waarna de bladen wederom vocht opnemen door de hoge luchtvochtigheid in Indonesië. Als dit alles is gebeurd, is het blad klaar om jouw huis sfeer en warmte te geven!

Ronde Suar salontafel of tuintafel

Bij elke zithoek hoort een tafel en elke tuin verdient wel een knus en sfeervol plekje om spulletjes neer te zetten. Onze ronde tafelbladen zijn dan ook uitermate geschikt als jouw nieuwe Suar salontafel of tuintafel! Naast dat ze erg massief zijn, zijn onze bladen namelijk ook nog eens geschikt voor zowel binnen als buiten. Wil je dus graag jouw ruimte sfeer en karakter geven met een houten meubel? Dan kan een rond Suar blad wellicht zomaar eens de juiste keuze zijn voor jou!

Waar we goed in zijn

Bij JORG’S Meubelen doen we onze uiterste best om jou tevreden te stellen. Daarom rijden we elke maandag t/m vrijdag door heel Nederland & België om jouw tafelblad bij je af te leveren. Ben je overdag niet in de gelegenheid? Geen zorgen, we bezorgen namelijk tot 21:00! Ondanks dat we jouw meubel met alle liefde en zorgvuldigheid produceren, kan het echter gebeuren dat je na levering toch niet 100% tevreden bent. Daarom hanteren we een bedenktermijn van 14 dagen, waarbij de retour- en verzendkosten voor onze rekening komen. Daarnaast voldoe je de factuur uiteraard pas bij levering!

Suar boomstamtafel in het rond kopen bij JORG’S Meubelen

Heb je ons aanbod op deze pagina bekeken en ben je enthousiast geworden over een Suar boomstamtafel in het rond? Je kunt je favoriete ronde suar boomstamtafel eenvoudig en snel bestellen via onze website! Mocht je toch liever de bladen in het echt komen bewonderen, dan ben je elke maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-15:00 van harte welkom in onze showroom in Almere. Eveneens kun je ons voor al je vragen bellen op het telefoonnummer +3135 - 695 30 74. Wie weet staat jouw droomtafel straks bij je thuis!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss