Zwarte kring uit eiken verwijderen

WOCA Easy Neutralizer verwijdert effectief vlekken uit eiken die veroorzaakt zijn door contact met metaal, urine, bloempotten, roest, en andere zuren. Easy neutralizer wordt op de vlek gesprayd en moet daarna 30-60 minuten inwerken. Daarna afnemen met een vochtige doek. Na droging moet de originele basisbehandeling met zeep of olie hersteld worden. Raadpleeg voor meer informatie woca.nl

Voor vlekken die zijn ontstaan door reacties met looizuur in het hout (urine, braaksel, vochtige bloempotten, donkere kringen van water), gebruik je Woca Easy Neutralizer.

Easy Neutralizer op de vlek sprayen en 30-60 minuten in laten werken. Afnemen met een vochtige microvezeldoek. Indien noodzakelijk de behandeling herhalen. Let op: hierna bijwerken met een beetje olie.

Voor het verwijderen van vetvlekken in uw houten vloer kunt u Rubio Monocoat Grease Remover gebruiken. Simpelweg verdelen over de vlek, enkele minuten in laten werken en met een microvezeldoekdoek droogwrijven. Behandeling herhalen indien nodig!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss