per pagina
per pagina

Tafelpoten staal

Bij een mooi tafelblad hoort een mooi stalen onderstel of prachtige set stalen tafelpoten. Hiervoor heeft JORG’s Meubelen alle mogelijke oplossingen. Of je nu wilt gaan voor een prachtige set shuine tafelpoten in het zwart of juist een symmetrische opzet met strakke vormen zoals een A-Vorm, U-Vorm of de stijlvolle X tafelpoten, het is bij ons eenvoudig te bestellen. Met hetzelfde gemak leveren we er een goede montageset bij! Het monteren van het tafelblad is daarmee een fluitje van een cent.

Stalen tafelpoten

Een oude tafel hoef je vaak niet linea recta naar de stort te brengen, integendeel het houten tafelblad wordt vaak met de jaren juist steeds mooier. De poten daarentegen kunnen ouderwets of versleten zijn. In zo’n geval is het blad plaatsen op een nieuwe set stalen poten een perfect idee. Ditzelfde geldt wanneer je een prachtig stuk hout hebt gevonden of een blad hebt samengesteld uit diverse planken. Dit kan je omtoveren tot een prachtige designtafel met een set zwarte tafelpoten. Liever stalen tafelpoten als blanco RVS of in een ander kleurtje? Ook dat is zeker mogelijk! Met onze unieke poedercoating service kunnen we de ijzeren tafelpoten in ieder gewenste RAL kleur spuiten. Hiermee geef je de stalen poten voor je tafel de look die het beste bij jouw smaak past en de rest van je inrichting.

Assortiment stalen tafelpoten

Met stalen tafelpoten kan je tegenwoordig alle kanten op. Ze zijn er in alle vormen en formaten, zo zijn er stalen u poten, stalen x poten die je nog af kan laten werken en kan er ook gekozen worden voor kant en klare industriële tafelpoten. We hebben zelf complete onderstellen voor picknicktafels en banken op voorraad. Als aanvulling kan je ook bij ons ook terecht voor metalen poten voor een salontafel en verkopen we tevens zwenkwielen en meubelgrepen. Kortom, bij JORG’s Meubelen kan je voor alles terecht omtrent het afmaken van jouw eigen droommeubel.

De beste service en garantie

Nadat je de tafelpoten hebt besteld, doen we er alles aan om deze zo snel mogelijk bij je te leveren. Door heel Nederland en België rijden we van maandag t/m vrijdag om de tafelpoten bijtijds te bezorgen. Doorgaans rijden de transporteurs rond circa 11.00 weg, bij eventuele slechte weersomstandigheden en drukte op de weg kan het voorkomen dat we pas rond 21.00 bij je zijn. We begrijpen dat je niet heel de dag thuis kan blijven en daarom wordt je altijd circa één uur van tevoren gebeld wanneer de chauffeur jouw kant op komt. Het betalen van de bestelling hoeft pas wanneer de levering is voltooid. Je hebt hierna nog 14 dagen de tijd om het de tafelpoten kosteloos te retourneren mocht ze niet volledig geheel naar wens zijn.

Tafelpoten kopen bij JORG’S Meubelen

Via onze webshop zijn er alle soorten stalen tafelpoten te koop. Deze kunnen we veelal direct uit voorraad leveren. Wanneer u kiest voor onze poedercoatingservice kan dit zelfs in iedere gewenste RAL kleur. Mocht je benieuwd zijn wat er allemaal mogelijk is, kom dan eens praten met een van onze meubelspecialisten in onze showroom. Hier kan je terecht tussen 09:00 - 17:00 en op zaterdagen van 09:00 - 15:00. Uiteraard kan je je vragen ook telefonisch stellen via +3135 - 695 30 74. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 -16:00.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss