Boomstamtafels

Ben je toe aan verandering in je interieur? In tegenstelling tot wat velen denken, hoef je niet veel items in jouw woning aan te passen om echt een andere sfeer te creëren. Het wisselen van slechts één item kan de look van een ruimte meteen veranderen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe tafel. Wil je een echte eyecatcher in huis? Boomstamtafels zijn wat ons betreft tafels die er ontzettend uitspringen. Bekijk snel ons aanbod op deze pagina en laat je inspireren!  

De mooiste eiken boomstamtafels

Bij JORG’S Meubelen hebben wij verschillende meubelen, waarbij de eiken boomstamtafels toch wel prachtige exemplaren zijn. Niet alleen zijn deze items door het gebruik van boomstammen uniek, ze geven jouw interieur ook nog eens een robuust en natuurlijk uiterlijk. Daarbij gaat de keuze voor een boomstamtafel, of dit nu van eiken of Suar is, gepaard met een scala aan voordelen. Zo zorgt het duurzame karakter van deze tafels er veelal voor dat je er jaren mee vooruit kunt, zijn ze eenvoudig schoon te maken en moet je heel goed je best doen om je meubel te beschadigen. Tot slot kun je onze tafelbladen combineren met diverse onderstellen en kunnen wij jouw tafel behandelen om het blad vuil- en waterafstotend te maken.

Suar boomstambladen, boomstam banken en boomstamtafels

Suar is een type hardhout dat zijn oorsprong vindt in Zuid-Amerika en als plantageboom in Indonesië is geplant. Het staat bekend als een van de meest duurzame, stevige en tevens betaalbare typen hout. Voordat onze Suar meubels echter schitteren in jouw woning, moeten de bomen eerst worden gekapt in Indonesië. Onze leverancier in Java koopt ze vervolgens van de lokale bevolking en overheid, waarna de houten bladen uit de bomen worden geproduceerd. Deze bladen worden ten slotte vacuüm en in de oven gedroogd.

Bij JORG’S Meubelen hebben wij een divers aanbod van Suar items. Zo hebben wij ook verschillende boomstam banken en bieden wij een groot scala aan (ronde) Suar boomstambladen aan. Ten slotte vind je bij ons boomstamtafels van Suar in allerlei soorten en maten. Heb je ons assortiment bekeken en wil je toch liever een op maat gemaakt product? Je kunt ons te allen tijde vrijblijvend een e-mail sturen via verkoop@jorg-support.eu voor een op maat gemaakte offerte.

Wat ons onderscheid? Onze service en bedenktermijn!

We vinden het belangrijk dat jij als klant 100% tevreden bent over onze service. Daarom doen wij er alles aan om jouw tafel zo compleet en snel mogelijk bij je af te leveren. We rijden dan ook elke maandag t/m vrijdag tot 21:00 door heel Nederland en België om jouw bestelling bij je te bezorgen. Ben je toch niet helemaal tevreden? Geen probleem! Je kunt in dat geval voor een periode van 14 dagen gebruikmaken van onze niet goed geld terug garantie, waarbij wij de retour- en verzendkosten dekken. Tot slot betaal je de rekening pas bij levering!

Boomstamtafels kopen bij JORG’S Meubelen

Wil jij de natuur naar jouw woning halen en ben je op zoek naar een robuuste, sfeervolle tafel? Bij JORG’S Meubelen hebben wij de mooiste boomstamtafels voor jou op een rij gezet! Je kunt inspiratie opdoen op deze pagina, of kom gezellig langs om onze tafels in het echt bewonderen in onze showroom in Almere. Hier ben je op maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-15:00 van harte welkom. Bij overige vragen kun je ons tevens op maandag t/m vrijdag van 09:00-16:00 bereiken via het telefoonnummer +3135 - 695 30 74. We helpen je graag verder!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss