Douglas meubelen

Hout is dé sfeermaker in huis, en houten meubelen zijn in staat jouw kamer net dat beetje extra warmte en karakter te geven. Toch zijn veel mensen huiverig voor het gebruik van hout in hun woning. Jaarlijks onderhoud, een korte levensduur en als gevolg daarvan milieuschade is vaak een discussiepunt als het over hout gaat. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Er zijn namelijk diverse houtsoorten die een langere levensduur hebben en minder onderhoud vergen, Douglas meubelen! Bekijk nu ons aanbod op deze pagina, of kom inspiratie opdoen in onze showroom in Almere.

Douglashout voor jouw meubelen

Douglashout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noordwest-Europa en wordt gekenmerkt door een lange levensduur en sterkte. Door weer en wind dus! Dit maakt dat Douglashout aanzienlijk langer meegaat in vergelijking met andere houtsoorten en uitermate breed inzetbaar is. Dit laatste betekent dan ook dat wij bij JORG’S Meubelen verschillende items met Douglashout produceren. Denk bijvoorbeeld aan diverse tuintafels, hockers en planken. Daarnaast hebben we verschillende soorten Douglas loungebanken en stoelen. We hebben zelfs bouwpakketten voor de doe-het-zelvers!

Duurzaam met Douglashout

Ondanks dat Douglashout nog niet de bekendheid bezit van Eiken, Beuken of Vuren, zal je ongetwijfeld al vaak genoeg een Douglasspar zijn gepasseerd. Het mooie aan dit type hardhout is dat het van nature een hoge duurzaamheid bezit. Douglashout is hierdoor een milieuvriendelijk alternatief voor diverse houtsoorten, zoals geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat. Daar komt bij dat het esthetisch gezien veelal mooier wordt gevonden dan geïmpregneerd hout. Dit alles maakt dat deze houtsoort inmiddels razend populair is!

Douglas meubelen bestellen bij JORG’S Meubelen

Wil jij graag het milieu een handje helpen en ben je enthousiast geworden over Douglas meubelen? Bestel dan nu jouw favoriete meubel op onze website! Staat het door jou gewenste meubel er niet tussen? Niet getreurd, je kunt altijd contact met ons opnemen via verkoop@jorg-support.eu voor een vrijblijvende offerte op maat. Ook begrijpen we dat je het soms fijn vindt om jouw favoriete item in het echt te zien. Je bent daarom van harte welkom in onze showroom in Almere op maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-15:00. Ook kun je ons voor overige vragen op maandag t/m vrijdag tussen 09:00-16:00 bereiken via het telefoonnummer +3135 - 695 30 74. Wie weet geniet jij binnenkort van jouw mooie en duurzame Douglas meubel!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss