Bouwpakketten Tuinmeubelen

Nieuw bij JORG’S Houten Meubelen "Doe-Het-Zelf bouwpakketten steigerhout" een assortiment bestaande uit diversen doe-het-zelf meubel bouwpakketten voor binnen en buiten.

Heb jij altijd al een meubel van steigerhout zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!
Met een door ons eenvoudig gemaakte handleiding kan je deze stap voor stap zelf in elkaar zetten. Bij de bestel opties kan je kiezen of je nieuw of oud steigerhout wilt en nog voor wat eventuele extra’s. Verdere aanpassingen zijn in deze bouwpakketten niet mogelijk.

Langer plezier van je meubel? Bestel een impregneer mee als je het meubel in oud of nieuw hout wenst. Bestel je het pakket in een van de steigerhouten kleuren dan hoeft het meubel niet nog eens geimpregneerd te worden. De verf biedt voldoende bescherming en werkt waterafstotend net als een impregneer behandeling.

Onze Doe-Het-Zelf bouwpakketten worden aangeleverd in ongeschuurde steigerplanken en bijgeleverde benodigdheden. De planken zijn niet voorgeboord, wij leveren een boortje bij het bouwpakket om dit zelf te kunnen doen.

Niet goed geld terug garantie en wij rekenen geen retour kosten! 14 dagen niet goed geld terug garantie (inclusief de verzendkosten)

Wij bezorgen de bouwpakketten tot aan je voordeur en wij doen dit van maandag t/m vrijdag. Mocht het overdag niet uitkomen dan komen wij savonds tussen 18:00 - 22:00 door heel Nederland en Belgie!

2 weken bedenktijd & gratis retourneren

Snel bezorgd, ook 's avonds!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss