Tafelbladen

Bij JORG’S Meubelen vind je van alles… van steigerhouten bedden en tafelpoten, tot Douglas meubelen en houten tafels voor binnen en buiten. Toch heeft niet iedereen behoefte aan een kant-en-klaar product. Er zijn namelijk genoeg doe-het-zelvers onder ons die graag hun handen een beetje vuil maken! Daarom hebben wij, naast alle prachtige, complete meubelen, losse tafelbladen in ons assortiment. Heb jij dus twee rechterhanden en ben je op zoek naar een stoer tafelblad voor jouw ruimte? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Houten tafelbladen in allerlei soorten en maten

Mixen en matchen was nog nooit zo leuk! Onze houten tafelbladen zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten en kunnen gecombineerd worden met al onze onderstellen. Met onze set van bevestigingsmaterialen en boortjes kun je tevens eenvoudig het losse tafelblad monteren op jouw favoriete onderstel. Of je nu op zoek bent naar een eiken tafelblad, boomstam tafelblad of een houten bureaublad, niets is ons te gek. Bovendien hebben wij onder meer horeca tafelbladen, Douglas tafelbladen en Suar boomstambladen in ons assortiment.

Wil je graag een tafelblad van hout maar ben je bang voor veelvuldig onderhoud en een korte levensduur? Door je blad te laten behandelen met impregneermiddel heb je langer plezier van je tafel! Bij je bestelling kun je dan ook eenvoudig voor een dergelijke behandeling kiezen. Ook kun je eenvoudig een blik mee bestellen als je graag zelf je tafelblad wilt impregneren.

Jouw tafelblad op maat 

Bij JORG’S Meubelen hebben we grote en kleine tafelbladen en is er écht voor ieder wat wils. Toch kunnen we ons voorstellen dat we net niet dat tafelblad hebben dat jij graag zou willen. Daar hebben we natuurlijk ook over nagedacht! Het is bij ons daarom eveneens mogelijk om een tafelblad op maat te bestellen! Geheel naar jouw eigen wens dus. Je kunt ons hiervoor eenvoudig en vrijblijvend een e-mail over sturen via verkoop@jorg-support.eu.

Uitstekende service en bedenktermijn

Voor ons is niets belangrijker dan tevreden klanten. Daarom streven wij ernaar om het gehele proces van order tot levering zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij doen dan ook onze uiterste best om jouw meubel zo snel en goed mogelijk te produceren en rijden doordeweeks tot 21:00 door heel Nederland en België om jouw tafelblad te bezorgen. Indien je echter toch niet tevreden bent met je aankoop, kun je gedurende 14 dagen gebruikmaken van onze bedenktermijn. Hierbij zullen wij ook de retour- en verzendkosten dekken. En de factuur? Die voldoe je pas bij levering!

Tafelbladen bestellen bij JORG’S Meubelen

Heb jij een kijkje genomen op onze website en ben je helemaal enthousiast geworden over de tafelbladen van JORG’S Meubelen? Wacht dan niet langer en bestel jouw favoriete tafelblad eenvoudig via onze website! We kunnen ons daarentegen ook heel goed voorstellen dat je eerst de bladen in het echt wilt bewonderen. Je bent daarom op maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 en op zaterdag van 09:00-15:00 van harte welkom in onze showroom in Almere. Heb je nog overige vragen? Contacteer ons dan via het telefoonnummer +3135 - 695 30 74. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van jouw keuze.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss