Tafelpoten

Bij JORG’S Meubelen hebben we een ruim assortiment tafelpoten bestaande uit diversen soorten zoals houten tafelpoten, aluminium tafelpoten en stalen tafelpoten welke geschikt zijn voor zowel binnen als buiten. Heb jij altijd al je tafel zelf willen bouwen? Dat is vanaf nu mogelijk en nog nooit zo leuk en makkelijk geweest! Met de door ons aangeboden tafelpoten ben je goed op weg zodra de tafelpoten bij je thuis worden afgeleverd. Wij hebben namelijk al gaten/sleuven in de bevestigingsplaten op de tafelpoten voorgeboord zodat je met een eenvoudige handeling de tafelpoot aan een houten blad kan bevestigen. 

De ideale houten tafelpoot voor je tafel of zelfgemaakte meubel

Wanneer je eenmaal een prachtig blad hebt gevonden of meubel hebt afgetimmerd en gelakt, dan is het nu de taak om een prachtige set meubelpoten te vinden die het zo mooi mogelijk ondersteunen. Dit kunnen houten tafelpoten zijn in een klassieke landelijke stijl die elegant zijn qua vorm, of juist een rustieke tafelpoot die heel strak is. We verkopen ook volledige onderstellen die op zichzelf, of als set het blad geheel kunnen ondersteunen als meubelpoot. Denk daarbij aan een eiken tafel onderstel in een A-vorm, H-vorm, U-vorm of X-vorm.

Stalen / Metalen poten, RVS

Het kan zomaar zijn dat je een oude tafel een nieuw leven wilt geven of een tafelblad zelf hebt samengesteld uit oude stukken hout. Wat je ontwerp ook is, een mooie set metalen tafelpoten maakt het helemaal af. Deze tafelpoten van metaal kunnen wij uit voorraad leveren. Een set tafelpoten in het zwart zwart is dan ook altijd een mooie tijdloze keuze die het blad meteen een design uitstraling geeft. Wanneer je liever gaat voor de blanke metaal look, dan is de RVS variant uitermate geschikt. De stalen tafelpoten die wij gebruiken zijn ontzettend stevig en stijlvol. Een goede set stalen poten kan het blad of meubel echt die finishing touch geven die je voor ogen hebt. Indien de tafel een variabele hoogte moet hebben, dan hebben we ook verstelbare tafelpoten in ons assortiment.

Tafelpoten online bestellen

Bij de bestel opties kan je kiezen of de tafelpoot behandeld moet worden en welke andere extra toepassingen je graag zou willen. Dit, uiteraard enkel bij de tafelpoten waar deze opties van toepassing zijn. Onze industriële tafelpoten worden kant en klaar aangeleverd. Wij bezorgen de tafelpoten tot aan je voordeur en wij doen dit van maandag t/m vrijdag. Mocht het overdag niet uitkomen dan komen wij ‘s avonds tussen 18:00 - 21:00 bij je langs door heel Nederland & België!

De beste service en garantie
We hebben klanttevredenheid hoog in het vaandel staan en streven ernaar om de tafelpoten na de geplaatste bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Hiervoor rijden we van maandag t/m vrijdag door heel Nederland en België. Uit Almere rijden de transporteurs doorgaans rond +/- 11.00 weg, door drukte op de weg en slechte weersomstandigheden kan het voorkomen dat we pas rond 21.00 bij je zijn. Om niet heel de dag thuis aanwezig te hoeven zijn, wordt je circa één uur van tevoren gebeld. Je hoeft overigens pas te betalen wanneer de tafelpoten geleverd zijn. Indien er iets niet naar wens is, dan kan je het binnen 14 dagen volledig kosteloos retourneren.

Tafelpoten kopen bij JORG’S Meubelen
Via onze website zijn eenvoudige alle soorten tafelpoten te koop. We hebben een ruim assortiment aan poten voor meubels die we uit voorraad kunnen leveren. We kunnen ons goed voorstellen dat je voor een goed beeld van deze tafelpoten wilt hebben, laat je daarom gerust eens inspireren in onze showroom. Van maandag t/m vrijdag kan je hier tussen 09:00 - 17:00 en op zaterdagen van 09:00 - 15:00 langskomen zonder afspraak en vragen stellen aan onze specialisten. Uiteraard kan dit ook telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 16:00 via telefoonnummer +3135 - 695 30 74. 

Extra informatie tafelpoten
Voor bijna elk type tafel onderstel is een bijpassende set als bankonderstel mee te bestellen.

Eikenvloer

Wanneer de stalen poot op een eikenvloer geplaatst wordt dan dient er extra aandacht gegeven te worden aan een beschermingslaag onder de stalen poot. Op de eikenvloer kunnen namelijk zwarte vlekken ontstaan waar het staal in contact komt met de vloer. Let hier dus extra op! Wij adviseren om de onderkant van de stalen poot helemaal af te plakken met vilt.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss