Wie is JORG?

Welkom in de webwinkel van JORG

Wij zijn een webwinkel waar u online houten meubelen van a tot z naar eigen maten, materialen en kleuren kunt bestellen. Daarnaast bieden wij de kans om de meubelen ook in het echt te kunnen zien. Wij hebben hiervoor een showroom ingericht in Naarden (10 min ten oosten van Amsterdam gelegen aan de A1). Wij leveren de steigerhouten meubelen door heel Nederland en Belgie af en dit is in de meeste gevallen gratis.

Onze (web)winkel is ingericht met o.a. steigerhouten bedden, steigerhouten kasten, steigerhouten tafels, steigerhouten banken, steigerhouten stoelen, steigerhouten bureau`s, steigerhouten stapelbedden en steigerhouten hoogslapers maar ook meubelen van andere soorten materialen zoals: meubelen van stevige grote dikke nieuwe balken, meubelen van aluminium, meubelen van profielen, meubelen van hout gecombineerd met steigerbuis enz...  

Duurzame materialen, JORGS houten meubelen worden gemaakt van duurzame materialen. Er wordt gekeken naar de afkomst van het hout, zodat voor elke omgekapte boom weer een nieuwe boom wordt herplant (bij nieuwe steigerplanken). Voor de sloophouten meubelen worden oude pallets gebruikt die op deze manier een 2e leven worden gegeven. De pallets worden dus niet vernietigd, wij ondervangen de pallets om hier weer mooie meubelen van te maken. Wij zullen hier in de toekomst nog meer op gaan richten om verder te zoeken naar bouwmaterialen die hergebruikt kunnen worden voor het maken van mooie nieuwe meubelen met een prachtige en vaak een stoere uitstraling.

U hoeft niet vooraf aan te betalen (betalen doet u aan de chauffeur per pin of contant bij het afleveren van uw bestelling)

JORGS houten meubelen zijn zeer sterk en robuust, dit brengt vele voordelen met zich mee zoals bij een verhuizing kan het bed gemakellijk op nieuw uit en in elkaar worden gezet zonder dat dit gevolgen heeft voor de stabiliteit van het bed. Zoals bij andere merken en soort materialen wel vaak het gevolg is! De planken zijn zeer sterk, je kunt je dit natuurlijk wel voorstellen, immers dienen er in de bouw (waar deze planken vandaan komen) mensen op een veilige manier en vaak op grote hoogte op te kunnen werken, er worden vaak ook nog eens grote hoeveelheden stenen bij opgezet voor de metselaars. Kortom JORGS houten bedden zijn onverwoestbaar!

Onze showroom/winkel in Naarden is geopend op:

  • maandag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00
  • zaterdag van 10:00 - 17:00
  • zondags ook geopend (de 2e en laatste zondag van de maand)

En bereikbaar onder telefoonnummer 035 695 30 74 (van 9.00 - 17.00)
 

Parkeren bij onze showroom is gratis en er is genoeg parkeergelegenheid. 

© 2009 - 2018 JORG`S Houten Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel