Openingstijden

U wilt graag ons bezoeken in Almere? Bij onze fabriek hebben wij ook een showroom, hier zijn wij nog druk in bezig om aan te vullen met meubelen uit ons assortiment. Nog niet alle meubelen uit ons assortiment hebben wij op het moment in de showroom staan, daarom raden wij u aan vooraf contact met ons op te nemen mocht u specifiek voor een bepaald meubel langs willen komen of wij deze in de showroom hebben staan. Zo voorkomt u een teleurstelling. Wilt u gewoon in het algemeen even komen kijken? Geen enkel probleem onze deur staat wijd open u kunt zonder afspraak te maken binnen lopen.

Telefonisch update
Op bepaalde momenten kunnen wij door hevige drukte en afwezige collega's beperkt de telefoon aannemen en kan zelfs de telefoon op bepaalde momenten uit staan omdat wij dan eerst de bezoekers verder moeten helpen en up tot date dienen te zijn met de werkzaamheden achter de schermen op ons kantoor. Heeft u een vraag dan kunt u een mail sturen naar verkoop@jorg-support.eu hier zitten wij continue achter en krijgt u binnen 24 uur een antwoord op uw gestelde vraag.  Wij zijn dus niet gesloten en volop aan het werk in de productie en op kantoor en word er volgens planning geproduceerd.

Aangepaste openingstijden

De showroom is tijdelijk gesloten t/m maart.
Bestellingen kunnen nog wel worden afgehaald tijdens onderstaande openingstijden


Elke: Maandag zijn wij gesloten
Elke: Dinsdag van 09:00 - 17:00
Elke: Woensdag van 09:00 - 17:00
Elke: Donderdag van 09:00 - 17:00
Elke: Vrijdag van 09:00 - 17:00
Elke: Zaterdag van 09:00 tot 15:00

Ter info: op werkdagen tussen 12:30 - 13:00 uur is het niet mogelijk om de showroom te bezoeken, bestellingen af te halen. Ons bedrijf is dan geduren 30 min gesloten!

Bezoek en afhaal adres
Radioweg 12
1324KW Almere

© 2009 - 2021 JORG`S Houten Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel