Tafels eiken wagonplanken

wagonplanken tafels.png

Karakteristieke wagonplanken voor ieder interieur. De wagonplanken hebben een prachtige geleefde uitstraling bovendien zijn de wagonplanken van zeer goede en sterke kwaliteit waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor diverse meubels. Wagonplanken zijn oude planken die al een heel leven achter de rug hebben. Ze komen uit oude treinwagons uit Frankrijk.

Er kan gekozen worden uit geschaafde wagonplanken. Op deze manier wordt de mooie eiken uitstraling met de prachtige tekening zichtbaar van het wagonhout. De structuur van de geschaafde planken is glad. 

Wij hebben ook geborstelde wagonplanken. Door dat het geborsteld is worden de naden en kieren, die zijn ontstaan door het jarenlange gebruik goed zichtbaar. Door deze bewerking ontstaat een prachtige geleefde uitstraling. De structuur van de geborstelde planken is ruw.

Niet goed geld terug garantie en wij rekenen geen retour kosten! 14 dagen niet goed geld terug garantie (inclusief de verzendkosten)

Wij bezorgen de tafels tot aan je voordeur en wij doen dit van maandag t/m zaterdag. Mocht het overdag niet uitkomen dan komen wij savonds tussen 18:00 - 21:00 door heel Nederland en Belgie!

2 weken bedenktijd & gratis retourneren

snel bezorgd, ook 's avonds en op zaterdag

© 2009 - 2018 JORG`S Houten Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel