Tafels oude/nieuwe balken

balken tafels2.png

De tafels van oude of nieuwe balken geven een robuust uiterlijk aan je woonkamer, eetkamer, keuken of tuin. Alle tafels worden gemaakt van oude of nieuwe balken. De mogelijkheden voor jouw balken tafel zijn te veel om op te noemen. We hebben balken tafels in bijna alle vormen en maten, zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor tafelbladen met rechte planken of met een kopplank, ook kunnen er verschillende poten gekozen worden voor onder de tafels, je kunt hierbij denken aan enkele- of dubbele poten met draad-einde er door heen en een stoere bout zichtbaar aan de buitenkant, stalen poten, of een klooster onderstel.

Langer plezier van je tafel? Kies er dan voor om de tafel te behandelen met een impregneer behandeling, hierdoor is de tafel vuil en waterafstotend. Bestel je het blad  in een kleur zoals schelpwit, zand, muis grijs, beton grijs of zwart, dan hoef je het hout niet nog eens te impregneren. De verf biedt voldoende bescherming en werkt waterafstotend net als een impregneer behandeling.

Niet goed geld terug garantie en wij rekenen geen retour kosten! 14 dagen niet goed geld terug garantie (inclusief de verzendkosten)

Wij bezorgen tafels tot aan je voordeur en wij doen dit van maandag t/m vrijdag. Mocht het overdag niet uitkomen dan komen wij 's avonds tussen 18:00 - 21:00 door heel Nederland en Belgie!

2 weken bedenktijd & gratis retourneren

Snel bezorgd, ook 's avonds!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss