Eiken tafels

(Eet)tafels spelen in veel huizen een belangrijke rol. Het is de plek waar je als gezin samen eet, waar onze kinderen zich buigen over de moeilijkste wiskundesommen, waar we tot in de late uurtjes werk verzetten voor belangrijke deadlines en waar we in de weekenden bijkletsen met vrienden. Kortom, het is een plek die verbindt en mensen samenbrengt. Dit maakt de zoektocht naar een mooie tafel belangrijk en gezien het grote aanbod, ook heel lastig. Daarom hebben wij voor jou de mooiste eiken tafels op een rij gezet!

Eiken tafels voor alle stijlen

Bij JORG’S Meubelen hebben we eiken tafels voor diverse stijlen. Of je nu op zoek bent naar een landelijke of industriële tafel, er is voor ieder wat wils! Zo hebben wij ovale, rechte, vierkante en ronde eiken tafels en kan je kiezen uit verschillende diktes voor het blad. Daarnaast zijn de onderstellen verkrijgbaar in diverse materialen (zoals staal of hout) en heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Hierdoor is het voor jou eenvoudig om je tafel de gewenste uitstraling te geven. Ten slotte raden wij je aan om je eiken tafel te laten behandelen met de houtolie van Rubio Monocoat. Deze olie biedt niet alleen bescherming voor het blad, het is ook nog eens zeer duurzaam en daarmee goed voor het milieu.

Heeft u ons aanbod bekeken en wilt u liever een op maat gemaakt item? Dat is bij ons geen enkel probleem! We snappen immers dat ieders smaak uniek is. U kunt daarom vrijblijvend contact met ons opnemen via verkoop@jorg-support.eu voor een op maat gemaakte offerte. Bij ons ontwerp je dus eenvoudig zelf je (eet)tafel!

Onze onderscheidende service en bedenktermijn

Een nieuwe tafel is hartstikke leuk, maar niets is vervelender dan wekenlang te moeten wachten op je bestelling. Dat snappen wij als geen ander! Daarom doen wij er alles aan om jouw eiken tafel zo snel mogelijk te produceren en rijden wij elke maandag t/m vrijdag tot 21:00 door heel Nederland en België om jouw bestelling te leveren. Hoe mooi we onze tafels ook vinden, toch kan het zo zijn dat jij niet 100% tevreden bent. In dat geval hanteren wij een niet goed geld terug garantie van 14 dagen, inclusief de verzend- en retourkosten. Tot slot betaal je de factuur pas bij levering!

Rustieke eiken tafels bij JORG’S Meubelen

Wil jij graag in jouw huis een knus plekje creëren waar je met familie en vrienden gezellig samen kunt komen? Met de rustieke eiken tafels van JORG’S Meubelen is dit ontzettend eenvoudig! Je kunt onze eiken tafels bekijken op deze pagina of breng persoonlijk een bezoek aan onze showroom in Almere. Daar ben je elke maandag t/m vrijdag van harte welkom! Ten slotte kun je ons voor eventuele vragen op maandag t/m vrijdag van 09:00-16:00 telefonisch bereiken via het telefoonnummer +3135 - 695 30 74. We helpen je immers graag in jouw zoektocht naar de perfecte eiken tafel!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss