Over JORG

JORGS Houten Meubelen is een online webwinkel. Wij leveren onze meubelen door heel Nederland, België en West-Duitsland.
JORGS Houten meubelen is opgericht in 2002 door Jorg van Rooij. Jorg van Rooij is de eigenaar van JORGS Houten Meubelen en is ooit alleen begonnen. In de afgelopen 15 jaar heeft het bedrijf niet stilgestaan en inmiddels werken ruim 50 fulltime medewerkers die dagelijks voor onze klanten de meubelen produceren. Jorg staat tegenwoordig zelf niet meer achter de werkbank, hij heeft binnen het bedrijf de directeursfunctie op zich genomen. Jorg van Rooij is vaak nog binnen het bedrijf te vinden.
Dagelijks rijden er 4 chauffeurs van JORG rond om ruim 80 klanten hun bestelde meubelen te kunnen bezorgen, dit komt neer op jaarlijks 23.000 klanten die wij voorzien van de online bestelde meubelen.

JORGS Houten Meubelen onderscheidt zich op een aantal fronten ten opzichte van andere bedrijven. Één van deze punten is dat wij bij voorbaat niet om een aanbetaling of een betaling vragen maar er aan onze chauffeurs per pin of contant betaald kan worden bij aflevering van de bestelde bestelling aan de voordeur bij de klant thuis. Bij JORG staat onze klant hoog in het vaandel als het gaat om klantenservice. Wij werken hier dagelijks aan, met een team op kantoor die bestaat uit:

Kantoor medewerkers JORGS Houten Meubelen bestaat uit:
- Verkoop: Cornely Rebel
- Manager: Chantal van Harten
- Administratie:
Celine van der Veer

Ook werken er bij JORG 4 full-time chauffeurs.

Dan zijn er nog de productie werkplaatsen.
Want bij JORG worden alle meubelen zelf in Naarden met de hand gemaakt. Dit brengt vele voordelen met zich mee, bijv. dat wij alle meubelen op maat kunnen maken. De productie werkplaatsen hebben bij elkaar een oppervlak van zo`n 1200m2. Hier werken dagelijks zo`n 35 productiemedewerkers.

Kvk-nummer: 53978951
BTW-nummer: NL8510.99.932
Lid sinds: 21 september 2002

De Directie van JORGS Houten Meubelen bestaat uit
Dhr. J. van Rooij

Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via verkoop@jorg-support.eu of telefonisch van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 op 035 695 30 74

JORGS Houten Meubelen.nl
Nikkelstraat 27-4
1411 AG Naarden

© 2009 - 2018 JORG`S Houten Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel