Over JORG

Wat is JORG
JORGS meubelen is een online webwinkel. Wij leveren onze meubelen door heel Nederland, België en West-Duitsland.
JORGS meubelen is opgericht in 2002.

Onderscheidend vermogen
JORGS meubelen onderscheidt zich op een aantal fronten ten opzichte van andere bedrijven. Één van deze punten is dat wij bij voorbaat niet om een aanbetaling of een betaling vragen maar er aan onze chauffeurs per pin of contant betaald kan worden bij aflevering van de bestelde bestelling aan de voordeur bij de klant thuis. Bij JORG staat onze klant hoog in het vaandel als het gaat om klantenservice. Wij werken hier dagelijks aan met een team op ons kantoor.

Eigen productie
Bij JORG worden alle meubelen zelf in Almere met de hand gemaakt. Dit brengt vele voordelen met zich mee, bijv. dat wij alle meubelen op maat kunnen maken.

Transport

Bij JORG bezorgen wij met eigen chauffeurs, onze chauffeurs zijn opgeleid tot meubel bezorger en weten als geen ander hoe je om moet gaan met een meubelstuk.
Het bezorgen van jouw bestelde meubel gebeurd dus 100% in eigen beheer, zo maken wij vanuit JORG met jou een afspraak wanneer het meubel gereed is om afgeleverd te kunnen gaan worden en heb je maar met 1 partij contact.
Ben je overdag niet thuis dan proberen wij bij JORG in te plannen om jouw bestelling in de avond tussen 18:00 - 22:00 te komen bezorgen. Is dat geen service?
Onze chauffeur bij JORG zal altijd 30 min voor aankomst telefonisch contact opnemen als hij onderweg is naar zijn aflever adres. 
Heb je nog niet betaald via ideal?, dan is dat geen enkel probleem en kan er betaald worden aan de chauffeur per pin of contant, net wat jij wilt!

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss