Verkocht

Badkamermeubel ilona zwevend van steigerhout met 2 lades L80xB45XH53cm (Voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_230820221236
Vorige Artikel 2 van 7 Volgende
€ 525,30 € 473,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Dit badkamermeubel heeft 2 lades. Het meubel is van oud steigerhout gemaakt. 

Dit meubel is niet voorzien van uitsparingen voor bijvoorbeeld sifons. Deze uitsparingen dient u zelf in het meubel te maken zodat u zelf kan bepalen waar u deze uitsparingen wenst te hebben.

De lades lopen niet helemaal door tot de achterkant van het meubel. U heeft aan de achterkant circa 10cm ruimte over voor het wegwerken van de sifon. Verder zit er onder het bovenblad,  ook circa 10cm loze ruimte over zijn voor het wegwerken van de sifon en dergelijke.

Specificatie

  • Uitwendige maten zijn: 80cm lang / 45cm diep en 53cm hoog.
  • Badkamermeubel uitgevoerd met 2 lades.
  • geimpregneerd
  • Oud hout
  • Er zijn RVS schroeven gebruikt (om het roesten tegen te gaan).
  • Prijs exclusief waskommen en handdoeken (deze zijn niet leverbaar).

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van circa 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

Vijf werkdagen van te voren krijgt u van ons door gemaild op welke dag uw bestelling wordt geleverd.

Één werkdag van te voren kunt u tussen 09.00 en 16.00 bellen naar 035 695 30 74 (ons algemene kantoor nummer) voor het op vragen in welk dagdeel de volgende dag uw bestelling wordt geleverd. Wij kunnen alleen het dagdeel doorgeven maar geen tijdstip. Vandaar dat u circa één uur van te voren door de chauffeur wordt gebeld.

 

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss