-20%

Kledingkast van oud steigerhout met 2 brede schappen en 1 breed hang gedeelte afm: B90xD50xH180cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_100220221436
Artikel 1 van 2 Volgende
€ 994,00 € 795,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Kledingkast gemaakt van oud steigerhout. De kast heeft 2 brede schappen en 1 breed hang gedeelte 

Afmetingen: 90cm breed / 180cm hoog en 50cm diep (dit zijn de uitwendige maten).

Specificatie

  • Materiaal: steigerhout.
  • Afwerking: geschuurd
  • Indeling: 2 brede schappen en 1 hang gedeelte 
  • Het meubel wordt in elementen bezorgd zoals complete deuren, complete zijkanten, achterkant, boven en onderkant.
  • De montage is zeer eenvoudig doordat het meubel uit elementen bestaat en deze zijn gekodeerd. Het meubel heeft al in elkaar gestaan bij ons in de werkplaats dus alle schroefgaten zijn al voorgeboord (handleiding staat op onze website onder montage handleidingen).

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss