-20%

Tweepersoons blokbed nieuw steigerhout afm: L200xB180cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_080220211626
Vorige Artikel 16 van 18 Volgende
€ 599,00 € 480,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Tweepersoons blokbed gemaakt van nieuw steigerhout in zandkleur(zie foto2)voor een matrasmaat van L200xB180cm. Als het bed wordt afgeleverd dan wordt deze in elementen thuis geleverd bestaande uit compleet hoofd en voeteneind met 2 liggers en uiteraard de bevestigings matrialen.

Dit model blokbed is uitgevoerd met een extra brede rand rondom het bed van 20cm

Binnen in het bed wat niet is te zien op deze foto's zijn extra latten aangebracht om een lattenbodem op te kunnen leggen

Specificatie 

  • Afmetingen (bed geschikt voor een matrasmaat): L200xB180
  • Hoogte rondom 40cm
  • Materiaal: vurenhout  met een zandkleur (zie foto2)
  • Afwerking: geschuurd
  • Prijs is inclusief Btw

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

Vijf werkdagen van te voren krijgt u van ons door gemaild op welke dag uw bestelling wordt geleverd.

Één werkdag van te voren kunt u tussen 09.00 en 16.00 bellen naar 035 695 30 74 (ons algemene kantoor nummer) voor het op vragen in welk dagdeel de volgende dag uw bestelling wordt geleverd. Wij kunnen alleen het dagdeel doorgeven maar geen tijdstip. Vandaar dat u circa één uur van te voren door de chauffeur wordt gebeld.

© 2009 - 2021 JORG`S Meubelen | sitemap | rss