-20%

Doe-Het-Zelf bouwpakket combi kinderkeuken en kinderspeeltafel met krijtbord steigerhout zand (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_290720221449
Vorige Artikel 4 van 4
€ 298,05 € 238,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Doe-Het-Zelf pakket kinderkeuken en combinatie met kinderspeeltafel met krijtbord met sterretjes in de deurtjes gemaakt. Deze keuken is uitgevoerd met een stalen kraan.

Het pakket bestaat uit:

 1. Zand kleur steigerhouten planken ( dit is de kleur van foto 2)
 2. schroeven
 3. 1 boortje om de gaatjes voor te boren
 4. 1 potje zwarte wash met roller, houder en verfbakje
 5. 1 potje krijtverf met kwast
 6. 1  houten kraan of 1 stalen kraan
 7. 6 scharnieren
 8. Tijd: Doe-Het-Zelf combi meubel om in elkaar te zetten circa 7u.

Het hout is niet geschuurd dit kun je eenvoudig zelf doen doordat steigerhout een zacht houtsoort is. Je kunt het met de hand schuren of met een schuurmachine. 

Door het zagen van het hout kan het zijn dat er zaagkanten in het zicht komen die niet behandeld zijn. Je kan een blikje meebestellen in dezelfde kleur om deze zaagkanten bij te werken.

Specificatie

 • Afmetingen keuken: 100cm lang, 40cm diep en aanrecht 50cm hoog totale hoogte 100cm.
 • Afmetingen kinderspeeltafel: 100cm lang, 40cm diep en werkblad 50cm hoog totale hoogte 100cm.
 • Samen is het meubel 200cm lang maar kan dus ook los van elkaar neer gezet worden
 • Afmetingen pakket keuken: 100cm lang / 30cm breed / 30cm hoog
 • Afmetingen pakket krijtbord: 100cm lang / 43cm breed / 10cm hoog
 • Materiaal: nieuw hout
 • Afwerking: Zand (zie foto 2)
 • "Afhalen" Je kunt het Doe-Het-Zelf pakket afhalen in Almere
 • "Bezorgen" Je kunt pakket ook thuis laten bezorgen (Nederland & Belgie)

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

Vijf werkdagen van te voren krijgt u van ons door gemaild op welke dag uw bestelling wordt geleverd.

Één werkdag van te voren kunt u tussen 09.00 en 16.00 bellen naar 035 695 30 74 (ons algemene kantoor nummer) voor het op vragen in welk dagdeel de volgende dag uw bestelling wordt geleverd. Wij kunnen alleen het dagdeel doorgeven maar geen tijdstip. Vandaar dat u circa één uur van te voren door de chauffeur wordt gebeld.

© 2009 - 2022 JORG`S Meubelen | sitemap | rss