Nieuw

Steigerplank Lariks Douglas geschuurd & geimpregneerd prijs per meter

Artikelnummer: 5_170220221634
Vorige Artikel 2 van 2
€ 18,00 (inclusief btw)

Steigerplank / Vlonderplank Lariks Douglas 2.8 x 19.0 cm Extra breed

Deze unieke steigerplank is gemaakt van Lariks Douglas hout! Dit maakt deze 28 mm dikke, 19.0 cm brede en 100 tot 500 cm lange plank ideaal voor het maken van meubels. Maak met deze steigerhouten planken bijvoorbeeld een fraaie tuintafel, terras of klassieke boekenkast. De warme kleur van Lariks douglas geeft uw meubel precies de uitstraling die u zoekt. Het hout is ook nog eens kunstmatig gedroogd, hierdoor heeft u minder last van krimp, harsvorming en uitzetting. 

Meubels maken van douglashout

Zoals eerder genoemd zijn deze  steigerhouten planken zeer geschikt om meubels van te maken. Zo heeft u al snel een mooi effen zitgedeelte of een strak tafelblad. Wij adviseren u om deze Lariks Douglas steigerdelen bij gebruik in de tuin twee keer te behandelen met onze Maxrelease kleurloze beits om de levensduur van uw hout te verlengen en de vergrijzing te vertragen. 

Ook als terrasplank mogelijk

Wilt u deze trendy Lariks Douglas planken als terrasplank gebruiken? Deze 28x190 mm Lariks Douglas planken zijn prima als vlonderplank te gebruiken. Dat kan; hanteer dan wel minimaal 12 mm tussenruimte tussen elke plank en plaats om de 40 cm een tussenligger. Tevens deze terrasplanken 2x behandelen met onze Maxrelease kleurloos beits. Doe dit pas na enkele warme weken, dan heeft u geen last meer van harsvorming. Deze trendy 28x190 mm Lariks Douglas plank is dus ook als vlonderplank te gebruiken. Wel is en blijft het zachthout en dus minder duurzaam dan hardhout of geïmpregneerd hout. Vaak toegepast als terras onder een overkapping of veranda. Wel adviseren we uw dekdelen vrij van vuil te houden door wekelijks te vegen met een harde bezem. Zo voorkomt u algvorming op uw terras. En alg maakt glad, water niet!

Afwerking

Afwerking geschuurd en geimpregneerd zodat deze douglasplank waterafstotend is

bnrbuitenhuisgoed.jpg

 

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss