Boomstam bankje Suar afmeting L180cm (met middenblak)

Artikelnummer: 7_180620191337
Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 242,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Een Suar bank kan zowel binnen als buiten bank worden gebruikt. De bank kan behandeld worden met lak waardoor de tekeningen van het blad nog mooier naar bovenkomen.
Elk Suar boomstambank  is uniek de afbeelding is een voorbeeld het daadwerkelijke blad kan iets afwijken van het voorbeeld.

  • Onze boomstambanken zijn afkomstig uit Java en ieder uniek.
  • De boomstambanken zijn gemaakt van Suarhout. Dit is een onbedreigde hardhoutsoort afkomstig uit plantages.
  • Boomstambanken  zijn voor zowel binnen als buiten te gebruiken.
  • De zitting en poten zijn een plak uit een boom, dus erg massief. Het hout kan scheuren. Dit is niet erg, maar een natuurlijke werking. Wanneer je de scheuren niet mooi vindt is het verstandig om hier pas na zes maanden gebruik wat aan te doen. Zo geef je de bank genoeg tijd om eerst te acclimatiseren en uit te werken. In die tussentijd kun je de zitting natuurlijk wel beschermen tegen vlekken met bv. Teak Shield.

Specificatie

  • Afmetingen: lengte 180cm
  • Hoogte bovenkant zitting vanaf vloer gemeten is circa 47 cm. 
  • De prijs is inclusief Btw.
  • "Afhalen" Je kunt het tafelblad afhalen in Almere (wel van te voren even bellen)
  • "Bezorgen" Je kunt het bankje thuis laten bezorgen door heel Nederland & Belgie

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

Vijf werkdagen van te voren krijgt u van ons door gemaild op welke dag uw bestelling wordt geleverd.

Één werkdag van te voren kunt u tussen 09.00 en 16.00 bellen naar 035 695 30 74 (ons algemene kantoor nummer) voor het op vragen in welk dagdeel de volgende dag uw bestelling wordt geleverd. Wij kunnen alleen het dagdeel doorgeven maar geen tijdstip. Vandaar dat u circa één uur van te voren door de chauffeur wordt gebeld.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss