-20%

Tweepersoonsbed van steigerhout beton grijs 180x200cm (voorraad magazijn meubel)

Artikelnummer: 7_301120211424
Vorige Artikel 21 van 21
€ 340,00 € 272,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Een mooi en degelijk bed waar u nog heel lang plezier van zult hebben. 
Maak uw bestelling compleet door er een lattenbodem. Hierdoor kunt u meteen van het bed genieten!

Specificatie

  • Matrasmaat: 180x200cm
  • Hoofdeind 90cm hoog en voeteneind 60cm hoog.
  • Montage is eenvoudig. Het hoofd- en voeteneind zit al helemaal in elkaar. Thuis hoeft u alleen de 3 liggers (2 zijkanten en 1 middenbalk) te monteren met de meegeleverde schroeven en hulpblokjes.
  • Bestelbaar met of zonder lattenbodems
  • De prijs is inclusief Btw.
  • "Afhalen" Je kunt het meubel afhalen in Almere (wel van te voren even bellen)
  • "Bezorgen" Je kunt het meubel thuis laten bezorgen door heel Nederland & Belgie

Bekijken/Ophalen

Dit is een artikel die wij in onze showroom hebben staan om te bekijken, als het meubel naar wens is hebben wij ook de mogelijkheid, om het gelijk voor u te demonteren zodat u het mee kan nemen.

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

 

© 2009 - 2022 JORG`S Meubelen | sitemap | rss