Verkocht

Kinderspeeltafel met krijtbord zwart met 2 opbergbakken Afm: L200cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_220920211610
Vorige Artikel 4 van 4
€ 436,21 € 348,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Omschrijving

Kinderspeeltafel is gemaakt van oud steigerhout. Het bord aan de achterzijde is voorzien van krijtverf. Ook is een opberg verijdbare bak inbegrepen bij het meubel om speelgoed in op te kunnen bergen.

Specificatie

  • Afmetingen tafel op de foto: 200cm lang, 45cm diep en 63cm werkhoogte 113cm totale hoogte.
  • Afmetingen krijtbord op de foto: 100cm lang en 50cm hoog.
  • Materiaal: Zwart ( zie foto 2)
  • Afwerking: geschuurd

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m zaterdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Naarden. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss