Nieuw

Tafelblad steigerhout Modena kleur beton grijs

Artikelnummer: 1_190520211343
Vorige Artikel 55 van 80 Volgende
€ 267,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Dit tafelblad is gemaakt van kwallitatief en 100% verantwoord verkregen hout. Hierdoor krijg je een erg robuuste en stevig tafelblad die voor vele doeleinden geschikt is. De tafel is zowel voor binnen als buiten geschikt. Hierdoor is de tafel breed inzetbaar.

Wat dit tafelblad uniek maakt is de vlak afgewerkte zijkanten, waardoor de verschillende 'lagen' steigerhout weggewerkt worden.

Het tafelblad is vekrijgbaar in drie verschillende kleuren, namelijk Zand, Schelpwit en Betongrijs. Combineer dit tafelblad met een van de vele onderstellen om een geheel eigen samengestelde tafel te creëren.

In de houtbewerkingsfaciliteit wordt het hout milieuvriendelijk bewerkt en behandeld. Op deze manier hebben we het productieproces in eigen hand. Dat is een groot voordeel, want zo kunnen we zelf bepalen welke kleuren en behandelingen we toe willen passen op de planken. De planken worden gedroogd, tweelaags gekleurd en rondom geborsteld. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling en mooie gladde planken. Het hout wordt alleen verwerkt indien het vocht- percentage onder de 18% is, hierdoor wordt de werking van het hout geminimaliseerd. Alle meubels worden met de hand gemaakt en afgewerkt. Hierdoor ontstaan unieke producten! Iedere plank gaat dus door de handen van onze vakmensen, zij selecteren met zorg jouw hout.

Specificatie

  • Dik 9 cm
  • De prijs is inclusief Btw.

Over het tafelblad Bologna steigerhout:

  • Gemaakt van 100% verantwoord verkregen steigerhout
  • Gemaakt in Nederland
  • Leverbaar in verschillende kleuren en maten

Onderhoud van steigerhout

Onze tuinmeubelen van steigerhout zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Hout is een natuurproduct, hierdoor zal het hout gaan werken en kieren. Plaats het meubel op een geventileerde plek en op een droge ondergrond. Intrekkend vocht van blijvende aard verkort de levensduur van het product. Afdekken door middel van een zeil is toegestaan indien er wordt geventileerd.

Zet geen voorwerpen langdurig op eenzelfde plek op het meubel, om kleurverschil te voorkomen. Zet het meubel niet onder een boom, dit kan groene aanslag veroorzaken. Aanslag verwijder je met behulp van een niet bijtend reinigingsmiddel en een borstel. Plaats het meubel bij voorkeur onder een afdak en geef het na 1 a 2 jaar een nieuwe beitsbehandeling.

 

bnrbuitenhuisgoed.jpg

 

© 2009 - 2021 JORG`S Meubelen | sitemap | rss