-25%

Tafel Queen Anne steigerhout verstek blad blackwash afm: L139xB78cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_210220191337BV
Artikel 1 van 20 Volgende
€ 444,05 € 333,05 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Deze tafel is gemaakt van steigerhout met een verstekrand rondom wat behandeld is met blackwash. Het onderstel is gemaakt van blank vuren hout wat vervolgens behandeld is met white-wash.

Specificatie

  • De afmeting: L139xB78xH76cm
  • De wash waarmee de tafel is behandeld is waterafstotend.
  • Het tafelblad is in het verstek gemaakt (zie foto).
  • De tafelpoten zijn mooie sierlijke poten.

Bekijken/Ophalen

Dit is een artikel die wij in onze showroom hebben staan om te bekijken, als het meubel naar wens is hebben wij ook de mogelijkheid, om het gelijk voor u te demonteren zodat u het mee kan nemen.

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss