Verkocht

Wandmeubel met 4 planken van steigerhout schelpwit met steigerbuis (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_140720211544
Vorige Artikel 2 van 2
€ 387,65 € 310,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Omschrijving

Dit wandmeubel is gemaakt van steigerhout met een schelpwitte afwerking (zie foto 3) en steigerbuis. Deze 2 materialen zijn samen gecombineerd en deze geven een geweldige uitstraling. Buiten de stoere gave uitstraling is dit meubel ook nog eens oersterk!

Specificaties

Afmetingen: 120cm breed / 240cm hoog en 40cm diep (dit zijn de uitwendige maten).

  • Materiaal: steigerbuis met steigerhout
  • Afwerking: geschuurd en schelpwit gemaakt (zie foto 3)
  • Indeling: 4 schappen. De schappen zijn in hoogte te verstellen.
  • Het meubel wordt gedemonteerd thuis bezorgd
  • Dit meubel is onverwoestbaar door de sterke steigerbuizen en de schappen kunnen een groot draagvermogen aan.

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

Vijf werkdagen van te voren krijgt u van ons door gemaild op welke dag uw bestelling wordt geleverd.

Één werkdag van te voren kunt u tussen 09.00 en 16.00 bellen naar 035 695 30 74 (ons algemene kantoor nummer) voor het op vragen in welk dagdeel de volgende dag uw bestelling wordt geleverd. Wij kunnen alleen het dagdeel doorgeven maar geen tijdstip. Vandaar dat u circa één uur van te voren door de chauffeur wordt gebeld.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss