-36%

Tafel gemaakt met een blad van eikenhout en een onderstel van steigerbuis afm L130xB100cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_1372018084089O1
Vorige Artikel 2 van 2
€ 461,88 € 295,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Tafel gemaakt met een blad van eikenplanken en een onderstel van steigerbuis met steigerbuis koppelingen. Als de tafel wordt afgeleverd dan wordt deze met de tafelpoten los geleverd met uiteraard de nodige bevestigings materialen.

Specificatie

  • Afmetingen: 130cm lang / 100cm breed en 76cm hoog
  • Materiaal: eikenplanken & steigerbuis
  • Afwerking: geschuurd

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m zaterdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Naarden. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2022 JORG`S Meubelen | sitemap | rss