-51%

Tafel van steigerhout behandeld met greywash afm: L180xB95cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_3152018140345J1
Vorige Artikel 20 van 20
€ 458,50 € 225,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Omschrijving

Tafel met een blad gemaakt van steigerhout wat behandeld is met een waterafstotende greywash en een onderstel behandeld met een waterafstotende whitewash. Als de tafel wordt afgeleverd dan wordt deze met de tafelpoten los geleverd en het blad met de nodige schroeven en handleiding.

Specificatie

  • Afmetingen: 180cm lang / 95cm breed en (circa) 76cm hoog
  • Materiaal: blad nieuw steigerhout / onderstel van vuren hout
  • Afwerking: geschuurd en behandeld met een waterafstotende greywash

Levertijd (koopjeshoek artikelen)

Artikelen uit de koopjeshoek hebben momenteel een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m zaterdag. De transporteur rijdt rond 11:00 uur weg in Naarden en zal doorgaan tot alle bestellingen die staan gepland die dag zijn afgeleverd. Door slecht weer en of files op de weg kan het zijn dat de transporteur wat uitloopt op de dag van leveren. Nogmaals geen zorgen, uw bestelling wordt die dag zeker geleverd.
Het kan dan wel eens voorkomen dat uw bestelling 's avonds om 21.00 uur pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss