-20%

Tafel gemaakt met een blad van nieuw steigerhout en een onderstel van steigerbuis afm L200xB100cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_130720211558
Vorige Artikel 10 van 20 Volgende
€ 419,90 € 335,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Tafel gemaakt met een blad van nieuw steigerhout en een onderstel van steigerbuis met steigerbuis koppelingen. Als de tafel wordt afgeleverd dan wordt deze met de tafelpoten los geleverd met uiteraard de nodige bevestigings materialen.

De tafel is voor binnen als voor buiten geschikt. Bij buiten toepassing wel eerste even behandelen met een impregneer behandeling, dit is eenvoudig aan te brengen met een kwast en droogt snel. Wij verkopen dit middel wat overigens op waterbasis is op onze website onder het kopje behandelen hout.

Onder de poten van de tafel zijn kuntstof voetdoppen aangebracht

Specificatie

  • Afmetingen: 200x100cm
  • Hoogte: 75cm hoog
  • Materiaal: nieuwe steigerplanken
  • Afwerking: geschuurd

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss