-20%

Tv meubel van zwart steigerhout met steigerbuis onderstel L150xD40xH45cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_140720211534
Artikel 1 van 1
€ 373,70 € 299,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Tv meubel gemaakt van steigerplanken die zwart zijn gemaakt (zie foto 3)met steigerbuis als onderstel

  • Bij het afleveren van het Tv meubel wordt er een inbussleuteltje mee geleverd.
  • Zeer stevig Tv meubel.
  • Onder het Tv meubel zitten zwenkwielen, deze zijn uitgevoerd met rem.

Bank met steigerhouten zitting en onderstel van steigerbuis - 3

Specificatie 

  • Afmetingen: L150xD40xH45cm
  • Materiaal: steigerhout
  • Afwerking: geschuurd en zwart gemaakt( zien foto 3)
  • Prijs is inclusief Btw

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

Vijf werkdagen van te voren krijgt u van ons door gemaild op welke dag uw bestelling wordt geleverd.

Één werkdag van te voren kunt u tussen 15.00 en 17.00 bellen naar 035 695 30 74 (ons algemene kantoor nummer) voor het op vragen in welk dagdeel de volgende dag uw bestelling wordt geleverd. Wij kunnen alleen het dagdeel doorgeven maar geen tijdstip. Vandaar dat u circa één uur van te voren door de chauffeur wordt gebeld.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss