Verkocht

Tafel gemaak van steigerhout schelpwit afm L200xB90cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_230220211544
Vorige Artikel 2 van 11 Volgende
€ 407,98 € 325,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Omschrijving

Tafel gemaakt van nieuw steigerhout wat vervolgens is behandeld met een waterafstotende whitewash. Als de tafel wordt afgeleverd dan wordt deze met de tafelpoten los geleverd met uiteraard de nodige bevestigings materialen

Specificatie

  • Afmetingen: 200cm lang / 90cm breed en 76cm hoog
  • Materiaal: nieuw steigerplanken
  • Afwerking: geschuurd en behandeld met schelpwit.

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss