-10%

Tafel gemaakt met een blad van oud steigerhout afm: L130xB80xH76cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_101220211622
Vorige Artikel 11 van 20 Volgende
€ 420,00 € 378,00 (inclusief btw)
Voorraad 1 stuk

Omschrijving

Tafel gemaakt met een blad van 3cm dik oud steigerhout met een verstek rand rondom. En een onderstel gemaakt van vurenhout met sierlijke poten behandeld met een water afstotende whitewash. Als de tafel wordt afgeleverd dan wordt deze met de tafelpoten los geleverd met uiteraard de nodige bevestigings materialen

*Tafelblad is geimpregneerd zodat deze waterafstotend en makkelijk schoon te maken is

Specificatie

  • Afmetingen: L130xB80xH76cm
  • Materiaal: blad van oud steigerhout geschuurd, onderstel van vuren behandeld met een waterafstotende schelpwit.

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m vrijdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Almere. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss