Verkocht

Bureautafel/kinderspeeltafel van nieuw steigerhout whitewash afm: L140xB55xH65cm (voorraad magazijn artikel)

Artikelnummer: 7_1372018085980O1
Artikel 1 van 1
€ 265,98 € 175,00 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Omschrijving

Bureautafel / kinderspeeltafel gemaakt van nieuw steigerhout wat vervolgens is behandeld met een waterafstotende whitewash. Als het bureau word afgeleverd dan zal deze in 3 delen worden afgeleverd, namelijk complete blad met 2 zijkanten en de benodige schroeven.

Specificaties

  • Afmetingen: L140xB55xH65cm
  • Materiaal: nieuw steigerhout
  • Afwerking: geschuurd & behandeld met een waterafstotende whitewash

Levertijd

Dit artikel heeft een levertijd van cira 1 - 2 week. Wij nemen circa 3 werkdagen van te voren contact met u op voor het afleveren van uw bestelling.

Welke dag wordt mijn bestelling geleverd

Het transport vindt plaats van maandag t/m zaterdag. De transporteur rijdt rond +/- 11.00 uur weg in Naarden. Het kan wel eens voorkomen dat uw bestelling s`avonds om 21.00 pas wordt geleverd. Echter u wordt door de transporteur circa één uur van te voren gebeld (eventueel op uw mobiel) zodat u niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Door slecht weer en of file`s op de weg kan het zijn dat de transporteur uit loopt op de dag van leveren (de chauffeurs mogen tot maximaal 22:00 leveren). Daardoor kan het soms voorkomen dat de levering niet plaats kan vinden. In dit geval wordt dan de volgende ochtend telefonisch contact met u gezocht voor het maken van een nieuwe afspraak. Deze nieuwe afspraak plannen wij vervolgens binnen 5 werkdagen weer in. Onze excuses voor het ongemak als deze situatie zich voordoet echter is dit voor ons onmacht. Wij proberen met alle facetten van dien zoveel mogelijk rekening te houden met het maken en plannen van de routes voor onze chauffeurs.

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss