Tafel QUEEN ANNE mozaïek blad eikenhout met witonderstel

Artikelnummer: 1_210520211742
Vorige Artikel 8 van 29 Volgende
€ 895,00 (inclusief btw)

Omschrijving

De tafel QUEEN ANNE is gemaakt van geschaafd rustiek eikenhout wat in een mozaïek vorm in elkaar is gelegd. De vorm is van kleine stukjes eikenhout met een omlijsting daarom heen die in het verstek is gemaakt! De tafelpoten zijn klassiek te noemen en geven de tafel zijn geheel eigen charme. Overigens is het onderstel van de tafel in een witte kleur behandeld (zwart of grijs ook mogelijk). Wat een zeer mooi en warm gevoel geeft bij deze tafel is de combinatie van beide materialen. Het rustiek eikenblad geeft een enorme warmte en het onderstel van de tafel geeft een frisse tint aan de tafel waardoor dit echt een brocante landelijke tafel wordt! Tevens kunt u kiezen welke tafelpoot u onder uw tafel wilt. Hieronder ziet u de verschillende keuzes met daarbij het modelnummer. De poten worden geleverd naar uw gewenste kleur behandeling. Dit is een nieuwe lijn binnen het assortiment van JORG, er zijn op aanvraag meerdere meubelen in opdracht in deze stijl te maken! Bel of mail vrijblijvend hiervoor naar ons!

Optimale bescherming van uw eiken tafelblad? Dan kan dit met de houtolie van Rubio Monocoat. Deze houtolie biedt ijzersterke bescherming, is duurzaam en milieuvriendelijk. Monocoat houtolie is uniek omdat het in 1 enkele laag uw hout beschermt tegen slijtage, viezigheid en zonlicht, het biedt ook bescherming tegen water.
De houtolie van Rubio Monocoat kunnen wij in verschillende kleuren aanbieden, deze kunt u vinden en toevoegen aan uw bestelling via deze
 link. Als u kiest voor een Rubio Monocoat dan kiest u bij ‘Behandeling tafel blad eiken’ voor geen behandeling, de RubioMonocoat behandeling kunt u dan los toevoegen aan uw bestelling. 

Op de korte kant van de tafel (op de rand van het onderstel van de tafel) is Bon Appetit te bestellen (dit kan apart op de tafel besteld worden).

noesten.jpg

 

Onderstaand ziet u de keuzemodule waaruit de gewenste tafelpoten gekozen kan worden.

Specificatie

  • Het schuren van het tafelblad en het verven van het onderstel (dus ook het schuren van het onderstel) is in de prijs inbegrepen!
  • De tafelpoten zijn mooie, sierlijke, klassieke poten (ook andere tafelpoten onder te bestellen).
  • De tafel is in verschillende afmetingen verkrijgbaar.
  • De bovenkant van het tafelblad vanaf de vloer gemeten is 76cm.
  • De maat van de vloer tot de onderkant van de tafel (is onderkant van dwarslat gemeten) is 65cm.
  • De tafelpoten worden los bij de tafel meegeleverd (zijn voorgeboord) en de bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen bij de tafel als deze wordt geleverd.
  • De prijs is inclusief BTW.
  • De prijs is exclusief stoelen en accessoires.
  • De poten zijn in hoekige en ronde vorm te verkrijgen.

 

bnrbinnengoed.jpg

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss