Eiken vierkante tafel mozaiek vorm en KT1 poot

Artikelnummer: 1_6122017152216
Vorige Artikel 3 van 3
€ 999,00 (inclusief btw)

Product informatie:

De tafel is als volgt gemaakt: het onderstel is behandeld met witte kleurbehandeling (zwart of grijs ook mogelijk) en het blad is gemaakt van rustiek eiken, met de randen in het verstek gemaakt.  De afmeting van de tafel op de foto is 150x150cm.

Optimale bescherming van uw eiken tafelblad? Dan kan dit met de houtolie van Rubio Monocoat. Deze houtolie biedt ijzersterke bescherming, is duurzaam en milieuvriendelijk. Monocoat houtolie is uniek omdat het in 1 enkele laag uw hout beschermt tegen slijtage, viezigheid en zonlicht, het biedt ook bescherming tegen water.
De houtolie van Rubio Monocoat kunnen wij in verschillende kleuren aanbieden, deze kunt u vinden en toevoegen aan uw bestelling via deze
 link. Als u kiest voor een Rubio Monocoat dan kiest u bij ‘Behandeling tafel blad eiken’ voor geen behandeling, de RubioMonocoat behandeling kunt u dan los toevoegen aan uw bestelling. 

Specificaties:

  • In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Te denken valt aan een maat vanaf 120x120cm tot wel 160x160cm.
  • Bovenkant van het tafelblad vanaf de vloer gemeten is 76 cm.
  • De maat van de vloer tot de onderkant van de tafel (is onderkant van dwarslat gemeten) is 64 cm. De witte rand onder het tafelblad is 8cm hoog.
  • Prijs is inclusief schuren van het tafelblad en inclusief kleur behandeling van onderstel tafel.

noesten.jpgbnrbinnengoed.jpg

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss