Ingezonden door: Kelly

Vorige Artikel 12 van 47 Volgende

Hallo!!!!!

 

Wij hebben 7 maart 2016 onze prachtige meubels voor de stoere jongens kamer van onze 2 jarige zoon Riley binnen gekregen. Het wachten duurde lang maar dat is altijd als je je ergens op verheugd ? 

 

Het koste me wat moeite om de juiste meubels te vinden. Ik had allang deze op het oog maar moest mijn man hier nog van overtuigen. Na een lange rit en een bezoekje aan jullie showroom ging hij overstag, hij zag hoe verliefd ik was op de meubels en vond ze zelf zo van dichtbij toch ook wel heel erg mooi. 

 

Na een fijn gesprek met de verkoopster en de bestelling via haar rond te hebben gemaakt begon het wachten. Maar wat werd mijn geduld beloond want ik vind het nu ze in de kamer staan nog mooier dan ik had gehoopt ?

 

Als buurman en buurman gingen we aan de slag en binnen no time stonden er ineens een kast en bed in elkaar ? 

 

Waar mensen werken worden foutjes gemaakt. Er ontbraken 3 scharnierpennen. Maar 1 mailtje en nog de volgende dag hadden we 3 scharnieren binnen blij blij blij!!! De laatste deur kon worden bevestigd en we konden de kleine man gaan verrassen met zijn nieuwe kamer!!

 

Wij zijn super duper trots op het resultaat maar vooral op de mooie meubels. 

 

Onze zoon reageerde heel enthousiast op zijn mooie bed en grote kast en sprong rondjes door zijn nieuwe kamer al joelend en zingend toen hij begreep dat dit voortaan zijn nieuwe kamer zou zijn ? 

 

Vanaf nacht 1 heeft hij als een roos in dit bed liggen slapen en genieten wij van de gekke taferelen die we aantreffen als we nog even bij hem gaan kijken ? (zie foto's ?

 

De lades onder het bed zijn ook al ruimschoots in gebruik met alle toet toet auto baandelen en langzaam maar zeker begint de grote kast vol te raken met alle kleertjes (en dat zijn er stiekem toch best veel voor zo'n klein mannetje!!!). 

 

Hierom doen wij dus met goeie moed mee met de win actie ? 

 

Met vriendelijke groet 

Kelly

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss