Tafel treinrail onderstel met dikke eiken rustieke planken (RECHT)

Artikelnummer: 8_6122016143823A
Vorige Artikel 26 van 29 Volgende
€ 999,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Deze geweldig stoere industriele tafel is onverwoestbaar door de combinatie van het dikke blad dat gemaakt is van dikke geschaafde rustieke eikenplanken en een zeer stevig onderstel wat gemaakt is van onbehandelde stalen draagbalken, wel de bekende H draagbalk uit de bouw. Deze tafel is uniek in zijn soort en kan in elke gewenste lengte-, hoogte- en breedtemaat gemaakt worden.

De "treinrail tafel" kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. 
Mocht de tafel buiten geplaatst worden dan gaat het onderstel licht roesten, dit is niet ernstig omdat het staal dik is en hier zeker tegen kan. Het geeft ook een extra levendig rustiek karakter aan de tafel!


Optimale bescherming van uw eiken tafelblad? Dan kan dit met de houtolie van Rubio Monocoat. Deze houtolie biedt ijzersterke bescherming, is duurzaam en milieuvriendelijk. Monocoat houtolie is uniek omdat het in 1 enkele laag uw hout beschermt tegen slijtage, viezigheid en zonlicht, het biedt ook bescherming tegen water.
De houtolie van Rubio Monocoat kunnen wij in verschillende kleuren aanbieden, deze kunt u vinden en toevoegen aan uw bestelling via deze
 link. Als u kiest voor een Rubio Monocoat dan kiest u bij ‘Behandeling tafel blad eiken’ voor geen behandeling, de RubioMonocoat behandeling kunt u dan los toevoegen aan uw bestelling. 

Specificatie

  • Het houten blad is gemiddeld 4 cm dik.
  • De bovenkant van het tafelblad vanaf de vloer gemeten is 75cm
  • De maat van de vloer tot de onderkant van de buis is 71cm
  • Tafel is voor binnen en buiten.
  • Prijs is inclusief Btw.

noesten.jpg


bnrbinnengoed.jpg

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss