Ingezonden door: Lydia

Vorige Artikel 7 van 64 Volgende

Beste mensen van Jorg steigerhout,

 

Een week geleden is door jullie bij ons een prachtige steigerhouten loungebank afgeleverd. We hebben de bank gelijk in elkaar gezet en de bank staat echt WAANZINNIG mooi in onze tuin. We zijn er zo ontzettend blij mee!!

 

In eerste instantie boog de bank ontzettend door, maar na contact te hebben gehad met collega's van Jorg, bleek dat wij drie lange schroeven misten die aan de onderkant bevestigd dienden te worden. Deze ontvingen wij vrij snel over de post, en na bevestiging van die schroeven, buigt de bank inderdaad gelukkig niet meer door en kunnen wij, zeker met dit heerlijke nazomerweer, genieten van deze prachtige steigerhouten loungebank!!

 

Afgelopen zondag hebben wij de bank kunnen showen aan onze familie omdat wij die dag de verjaardag van onze oudste dochter vierden. Dit kon mede doordat de bank vrij snel bij ons werd afgeleverd en omdat het die dag redelijk weer was. Onze hele familie was zeer te spreken over onze bank (jullie product) en zoals jullie op de foto kunnen zien, werd de bank gelijk in beslag genomen door alle kinderen, nichtjes en neefjes!! (met 2.60 meter was deze zelfs nog te kort hahaha)

Kortom, een prachtig plaatje van een schitterende steigerhouten loungebank van Jorg met daarop acht schitterende kinderen. Dit plaatje wilden wij jullie zeker niet onthouden!!!!!

 

Nogmaals bedankt voor dit mooie product, de goede service in de winkel, de snelle levering en de snelle service nadat bleek dat de bank doorzakte!!! CHAPEAU!!!

 

Met vriendelijke groet,

Lydia, Léon, Julia en Sam

© 2009 - 2021 JORG`S Houten Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel