Eiken vierkante tafel mozaiek vorm en Queen Anne poten

Artikelnummer: 1_6122017142435
Artikel 1 van 3 Volgende
€ 899,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Deze vierkante tafel met een mozaïekblad is gemaakt van geschaafd rustiek eikenhout. Dit is in een mozaïek vorm in elkaar gelegd met een omlijsting daarom heen in het verstek gemaakt! De tafelpoten Queen Anne zijn behandeld met witte kleur behandeling (zwart of grijs ook mogelijk) wat een erg mooie en warme uitstraling aan dit meubel geeft.

Op de korte kant van de tafel (op de rand van het onderstel van de tafel) is Bon Appetit te bestellen (dit kan apart op de tafel besteld worden).

Optimale bescherming van uw eiken tafelblad? Dan kan dit met de houtolie van Rubio Monocoat. Deze houtolie biedt ijzersterke bescherming, is duurzaam en milieuvriendelijk. Monocoat houtolie is uniek omdat het in 1 enkele laag uw hout beschermt tegen slijtage, viezigheid en zonlicht, het biedt ook bescherming tegen water.
De houtolie van Rubio Monocoat kunnen wij in verschillende kleuren aanbieden, deze kunt u vinden en toevoegen aan uw bestelling via deze
 link. Als u kiest voor een Rubio Monocoat dan kiest u bij ‘Behandeling tafel blad eiken’ voor geen behandeling, de RubioMonocoat behandeling kunt u dan los toevoegen aan uw bestelling. 

Specificatie

  • In verschillende afmetingen verkrijgbaar. Te denken valt aan een maat vanaf 120x120cm tot wel 160x160cm.
  • De bovenkant van het tafelblad vanaf de vloer gemeten is 76 cm.
  • De maat van de vloer tot de onderkant van de tafel (is onderkant van dwarslat gemeten) is 64 cm. De witte rand onder het tafel blad is 8cm hoog.
  • De prijs is inclusief schuren van het tafelblad en inclusief kleur behandeling van het onderstel van de tafel.

 

noesten.jpg

Onderstaand ziet u de keuzemodule waaruit de gewenste tafelpoten gekozen kunnen worden.bnrbinnengoed.jpg(inclusief 21% BTW)

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss