Tafel Queen Anne eikenhout verstek hoekige poot

Artikelnummer: 1_6122017153039
Vorige Artikel 2 van 29 Volgende
€ 499,00 (inclusief btw)

Omschrijving

Het tafelblad van deze tafel is gemaakt van geschaafd rustiek eikenhout. De buitenrand van het blad is in het verstek gemaakt wat een zeer mooie uitstraling en ook net even een mooiere afwerking aan het blad geeft! De tafelpoten zijn hoekig van vorm wat zeer klassiek te noemen is en geven de tafel zijn geheel eigen charme. Overigens heeft het onderstel van de tafel een witte kleur behandeling (zwart of grijs ook mogelijk) wat een zeer mooi en warm gevoel geeft. Het eikenhouten blad geeft een chique warme uitstraling door de eigenschappen van de knoesten. Het onderstel van de tafel geeft een frisse tint aan de tafel waardoor dit echt de look geeft van een Maison JORG meubel! Tevens kunt u kiezen welke tafelpoot u onder uw tafel wilt. Hieronder ziet u de verschillende keuzes met daarbij het modelnummer. De poten worden geleverd naar uw gewenste wash behandeling. Dit is een nieuwe lijn binnen het assortiment van JORG!

Op de korte kant van de tafel (op de rand van het onderstel van de tafel) is Bon Appetit te bestellen (dit kan apart op de tafel besteld worden).

Optimale bescherming van uw eiken tafelblad? Dan kan dit met de houtolie van Rubio Monocoat. Deze houtolie biedt ijzersterke bescherming, is duurzaam en milieuvriendelijk. Monocoat houtolie is uniek omdat het in 1 enkele laag uw hout beschermt tegen slijtage, viezigheid en zonlicht, het biedt ook bescherming tegen water.
De houtolie van Rubio Monocoat kunnen wij in verschillende kleuren aanbieden, deze kunt u vinden en toevoegen aan uw bestelling via deze
 link. Als u kiest voor een Rubio Monocoat dan kiest u bij ‘Behandeling tafel blad eiken’ voor geen behandeling, de RubioMonocoat behandeling kunt u dan los toevoegen aan uw bestelling. 

Specificatie

  • De tafelpoten zijn mooie, hoekige, klassieke poten
  • De bovenkant van het tafelblad vanaf de vloer gemeten is 76cm.
  • De maat van de vloer tot de onderkant van de tafel (is onderkant van dwarslat gemeten) is 65cm.
  • De tafelpoten worden los bij de tafel meegeleverd (zijn voorgeboord) en de bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen bij de tafel als deze wordt afgeleverd.
  • De prijs is inclusief BTW.
  • De prijs is exclusief stoelen en accessoires.

 noesten.jpg

 

Onderstaand ziet u de keuzemodule waaruit de gewenste tafelpoten gekozen kan worden.

bnrbinnengoed.jpg

© 2009 - 2023 JORG`S Meubelen | sitemap | rss