Matrassen / Kussens / Dekbedden

Het is zover! Het is nu mogelijk om bij JORG bij uw bestelde bed van bv steigerhout een matras, kussen en of dekbed mee te bestellen. Dit is natuurlijk super handig want u krijgt uw bed en uw matras en of kussen direct met uw bestelde bed mee geleverd zodat u gelijk gebruik kan maken van uw nieuwe bed. 

We bieden aan ons huismerk en een A kwaliteit. 
Beide zijn natuurlijk goed, echter zijn er enkele verschillen. Het A merk heeft als voordeel dat u het matras op maat kan laten maken tot op de centimeters, echter is het dan niet mogelijk om het A merk direct bij uw bestelling mee te bestellen. Het op maat laten maken van het A merk gaat via Martin Doornhof. 
Wij werken samen met Martin die kwalitatieve matrassen op maat maakt. Dus heeft u een afwijkende bed maat dan kan Martin met zijn team hiervoor een passend matras voor u op maat maken! Het huismerk matrassen, kussens en dekbedden kan wel direct mee besteld en geleverd worden. Dus aan u de keuze. 

Overigens bevalt het matras, kussen of dekbed nu toch eigenlijk niet? Dan heeft u het recht om het binnen 14 dagen terug te sturen en krijgt u het aankoop bedrag terug gestort (dit geldt alleen voor het huismerk), of u ruilt het om voor bv een ander matras. 

                                                                                              

 

© 2009 - 2017 JORG`S Houten Meubelen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel